Leiding:

Aanvang: zondagavond 20.00 uur (na de kerkdienst) tot 22.00 uur

Leeftijd:              Vanaf ongeveer 15 jaar

Nieuws Time Out

Afgelopen zondag hield Time-Out haar eerste bijeenkomst in de kelder van de kerk. We mochten een aantal nieuwe gezichten verwelkomen. Hierdoor zat ons knusse warme kelderhok al snel vol. Hopelijk voelen onze nieuwe mensen zich snel thuis! We zijn gestart met de eerste Bijbelstudie uit de brieven van Johannes. Het onderwerp van deze Bijbelstudie was de vreugde van Christus als fundament van je geloof, dit sloot ook mooi aan bij de preek van zondagmorgen. Na de Bijbelstudie hebben we een waslijst aan vergaderpunten besproken. Na de pauze hebben we nog een spel gedaan wat voor sommige mensen te stressvol was. Onze excuses hiervoor, de volgende keer gaan we weer knutselen….. De volgende keer is overigens op 23 oktober, we hopen dan weer iedereen te zien!

De leiding

HSV-Jongerenbijbel
Speciaal voor onze jongeren!
Vanaf 1 maart liggen er bestelformulieren in de kerk voor het bestellen van de HSV-Jongerenbijbel. Normaal kost deze Bijbel € 54,50, maar in overleg met de diaconie kan de jeugdraad deze Bijbel nu aanbieden voor € 30,00!
Bestellen kan door een mail te sturen naar jongerenbijbel@hervormduddel.nl of via het bestelformulier.
Wat is de HSV-Jongerenbijbel?
De HSV-Jongerenbijbel is een hulpmiddel bij het persoonlijk bijbellezen. Door heel deze Bijbel heen staan stukjes uitleg. Hierdoor ga je de Bijbel beter begrijpen. Tegelijk helpt de HSV-Jongerenbijbel je om dieper over het Woord van God na te denken. Wat wil de Heere tegen jou zeggen? Daarom kom je steeds vragen of kleine denkduwtjes tegen. Kaartjes, levensbeschrijvingen van bijbelse personen en foto’s brengen de Bijbel dichterbij. In het bijbelrooster vind je suggesties om meer te lezen over belangrijke thema’s uit de Bijbel. De bijbeltekst zelf staat centraal. Logisch. Want het is Gods eigen Woord dat gericht is aan jou!
Voor meer informatie en een impressie kijk op www.hsvvoorjongeren.nl.
De jeugdraad